BATJES 2019 - ZILVEREN WIJNTERRAS IN PEEREBOOMSHUIS

Het moest de mooiste, leukste, warmste en hevigste editie worden van het Davidsfonds-wijnterras, want het was een jubileum-terras. 25 jaar!

5 TENTEN - WINDVAST EN REGENBESTENDIG
De weergoden bliezen en gooiden wat 'roet in het eten', maar dat was voor de vele bezoekers toch geen reden om massaal thuis te blijven. Ze wisten immers, dat de organisatie steeds voor oplossingen zorgt... De binnenplaats en een deel van de tuin van het Peereboomshuis werden voor de gelegenheid overdekt met maar liefst 5 tenten die zaterdag windvast en zondag regenbestendig bleken.

BATJES-HOOGVLIEGER
Naast de vele genietende bezoekers waren alle ingrediënten voorhanden om van het wijnterras weer een hoogvlieger op de Ledegemse Batjes te maken: lekker drankjes, een heerlijke navarin, rijk gevulde apéro-borden en een groep enthousiaste bestuursleden, bij momenten aangevuld met al even enthousiaste vrijwillige partners en leden, zodat ook de service perfect was.  Alles stond in het teken van Zuid-Frankrijk: de kleren van de bedieners, het Franse chanson op de achtergrond, de hapjes en de baguettes die erbij hoorden. Zo werd het toch uren genieten in het unieke kader van het Peereboomshuis van de familie Berghman en kan het 25ste wijnterras gerust ingekaderd bij de rest van de toppers van het Davidsfonds-Ledegem gehangen worden.

Wie er niet bij was, of dat de dag zelf vergat te doen, kan de heerlijke Franse wijnen nabestellen tegen Batjesprijzen, nog tot eind juni.  Zo kan je thuis verder genieten met deze foto's of proeven hoe heerlijk het zilveren wijnterras echt smaakte!