KRONKELPrAADJES

kerk Rollegem-Kapelle

Van 1 april tot en met 31 mei 2021

KRONKELPrAADJES is een audiowandeling door het landelijke ‘Noorden van’ Ledegem en Rollegem-Kapelle. Langs de route ontdek je kronkelende paadjes, die zelfs voor geboren en getogen Ledegemnaars nog onbekend én onbetreden kunnen blijken. Alleen al daarvoor loont het de moeite om de 8 kilometer te wandelen. Maar er is veel meer. Nu de cultuursector nog steeds niet aan heropstarten toe is, ga je nog eens zelf op stap naar en met cultuur. Op verschillende ‘plaatjes van locaties’ langs het parcours kan je na het scannen van een QR-code Yves Bondue aanhoren, die speciaal voor ons een verhaal schreef, voorzag van de nodige muziekfragmenten, en opnam in 8 episodes. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen onderweg met aangepaste liedjes meezingen. Yves Bondue is een kunstenaar van eigen streek. De Roeselarenaar is auteur van boeken, liedjes en melodietjes, toneelspeler, verteller, muzikant en nog zoveel meer.

Je kan aan de audio-wandeling deelnemen gedurende de maanden april en mei, mits een kleine - symbolische - bijdrage van 10 EUR per gezin (of 5 EUR voor leden Davidsfonds Ledegem). Zo beleef je niet alleen een gegarandeerd aangename tijd, maar steun je ook de zwaar getroffen lokale cultuursector!

Hoe deelnemen? 
- Bestel een kaartje via onderstaand formulier en schrijf het gepaste bedrag over op BE58 7480 3567 4279 met vermelding KRONKELPRAADJES + naam inschrijver. Na ontvangst van je betaling krijg je alles via mail doorgestuurd.
- Koop je kaartje in Superette Capellehof, Sint-Jansstraat 16 (daar geldt het ledentarief niet) of bij Hannelore Delva, Rollegemstraat 193B (0473 72 46 28)