Lid worden

Lid worden van Davidsfonds-Ledegem is zoveel meer dan een LIDKAART ontvangen! 

Meteen ben je welkom op de activiteiten die Davidsfonds-Ledegem heel geregeld organiseert, en dat tegen een sterk verminderde prijs. Jaarlijks krijg je een aantrekkelijk, gevarieerd JAARPROGRAMMA en via het ledenblad D’FONDJE krijg je meer uitleg over de naderende activiteiten.  Ook deze WEBSITE voorziet je van de nodige informatie en via hetzelfde kanaal kan je terugblikken op de afgelopen, aanstekelijke evenementen.  Via onze mailing en Facebook herinneren we je regelmatig aan niet te missen uittips.

Als lid ontvang je eveneens een gratis jaarabonnement op het cultuurmagazine OMTRENT. Daarnaast zijn er jaarlijks een aantal GROTE CULTUUREVENEMENTEN te beleven met aanzienlijke ledenkorting.

Als lid krijg je ook 10% korting bij het bestellen van BOEKEN bij uitgeverij Davidsfonds en krijg je na een bestelling van 30 euro een kortingsbon van 20 euro cadeau. 

Een lidmaatschap bij Davidsfonds kost slechts 29 euro en kan je  door op de onderstaande link te klikken en daar de gevraagde info in te vullen. 

https://www.davidsfonds.be/word-lid